Bekijk meer nieuwsberichten

2021 BIPV Award

28 oktober 2021

BIPV Nederland organiseert 2021 BIPV Award

Solinso_1_project_720p
Kameleon_1_project_720p
Alius_1_project_720p
ZigZagSolar_4_project_720p

BIPV Nederland reikt de eerste BIPV Award uit. Het is een prijs voor het slimste en mooiste gebouw waarin de opwekking van zonne-energie is opgenomen als bouwelement.

Om zoveel mogelijk partijen de kans de geven om mee te doen en een maximaal beroep te doen op de creativiteit zijn de criteria laagdrempelig gehouden:

Indienen van een project vindt plaats in vrije vorm, wees hier zo creatief mogelijk in. Filmpjes, video’s, live presentaties, maquettes, renders et cetera zijn allemaal toegestaan. Kort en krachtig of lang en uitgebreid, wat het beste bij het project past.

Een gebouw inzenden om mee te dingen naar de BIPV Award 2021 kan via het inschrijfformulier of direct naar info@bipvnederland.nl met uw projectnaam + BIPV Award als onderwerp. Indienen is mogelijk tot 22 november 2021.

De winnaar wordt op 1 december 2021 bekend gemaakt en ontvangt een prijs van €1.000 en de eerste BIPV Award. Ook zullen wij de winnaar op 8 juni bij het Sunday-congres extra in het zonnetje zetten d.m.v. een projectvideo georganiseerd door BIPV Nederland.