Bekijk meer nieuwsberichten

Een geslaagde vakbeurs energie

19 oktober 2018

Wat was het weer een fantastische beurs vorige week! Allerlei partijen uit de energiesector kwamen samen op de vakbeurs energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook BIPV Nederland had een stand samen met drie van haar partners. Mooi om te zien hoeveel interesse er is voor ons initiatief, vanuit veel uiteenlopende partijen.

Dat had misschien ook iets met onze partners te maken. Zo had Q-Roof naast een volledig elektrische brommer ook een opstelling meegenomen waar duidelijk te zien was hoe hun systeem werkt. Deze combinatie deed het goed, want naast de interesse in de brommer was er ook veel interesse in het onzichtbare warmteopvang systeem en bleken veel mensen nog niet op de hoogte te zijn van de slimme oplossing die Q-Roof biedt.

Ook de opstelling van Solinso trok veel bekijks. Uit Kessel hadden ze een voorbeeldopstelling meegenomen waarop goed te zien is hoe hun zonnepanelen geĆÆntegreerd zijn in de dakpannen. Geregeld stond er een rij van beursgangers die meer wilden weten over het product en lunchen zat er dus pas laat op de middag in. Datzelfde gold voor de mannen van Wellsun die hun Lumiduct naar de beurs hadden meegenomen. Met de demonstratieopstelling lieten ze zien hoe hun product met de zon mee beweegt en zo een optimale opbrengst oplevert.

Heb je op ons gemist op de vakbeurs energie? Houd dan de website in de gaten om te zien welke beurzen wij nog meer zullen bezoeken!