Bekijk de andere projecten

Aelex – Eersel

Zonnedak

Stem op dit project

Informatie

39 zonnepanelen
8,7 kWp geïnstalleerd vermogen
Nieuwbouw
Eersel, Nederland
51.36, 5.37
2020
Enkele woning
Aelex
Dak
Indak
Zwart/donkerblauw
Opaak
Standaardmaten
BIPV-T: Ja

In het kort

Deze klant wilde zijn nieuwbouwwoning elektrisch kunnen verwarmen met een esthetisch systeem. Hierom heeft hij gekozen voor het Volthera PVT-systeem in combinatie met het Aesthetica indak-montagesysteem.

Galerij

In detail

Deze klant wilde zijn nieuwbouwwoning elektrisch kunnen verwarmen met een esthetisch systeem. Hierom heeft hij gekozen voor het Volthera PVT-systeem in combinatie met het Aesthetica indak-montagesysteem. De PVT-panelen liggen hierdoor perfect in lijn met de dakpannen wat zorgt voor een super strakke uitstraling van de woning. Dit project is geïnstalleerd in 2020 door Burgmans & Alewijns uit Bergeijk.

Breng je stem uit

Elk jaar wordt er een BIPV Publieksaward uitgereikt voor het project die door de bezoekers van de BIPV Nederland website wordt gekozen als favoriete project. Door jouw e-mailadres in te vullen, breng jij jouw stem uit voor dit project. Let wel op, jouw stem telt maar voor één project dit jaar!
U kunt per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen.
Stem op dit project
Er is een bevestigingsmail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in de mail om uw stem definitief uit te brengen.