Bekijk de andere projecten

EISV BV (Eek solar) – Kroezen / losser

Zonnedak

Stem op dit project

Informatie

36 zonnepanelen
Nieuwbouw
Losser, Nederland
2020
Enkele woning
EISV BV (Eek solar) | Kloppenburg dak en bouwservice
Dak
Indak | Dakvullend
Zwart/donkerblauw
Opaak
Standaardmaten
BIPV-T: Ja
Jeroen Eektimmerman

In het kort

46 full black panelen met solaredge optimists indak geplaatst op een nieuwbouw project in Losser. Moderne strakke uitstraling.

Galerij

In detail

De architect had in eerste instantie minder panelen en een dikkere zinken rand rondom in gedachten.
Na inmeten zijn we in overleg gegaan met de aannemer over het ontwerp en het aantal zonnepanelen. Het leek ons namelijk mooier om het dak in z’n geheel te vullen met zonnepanelen en smalle zwarte plastisol kappen te gebruiken ipv brede zinken afdek kappen.
Het dak was al klaar voor de installatie dus hebben we het gehele dak vakkundig aangepast om het goed passend te krijgen en nadien volledig afgewerkt met plastisol.
Het eindresultaat is fantastisch al zeg ik het zelf. De hele woning heeft door de bewoner zelf uitgedachte energie besparende oplossingen.
Zo komt er nog water koeling voor de panelen, is er een open haard die aangesloten is op de warmtepomp (700W) en lopen er zelfs waterleidingen langs de kachelpijp. Er is een min post van 1500 euro per jaar op de energie rekening!

Breng je stem uit

Elk jaar wordt er een BIPV Publieksaward uitgereikt voor het project die door de bezoekers van de BIPV Nederland website wordt gekozen als favoriete project. Door jouw e-mailadres in te vullen, breng jij jouw stem uit voor dit project. Let wel op, jouw stem telt maar voor één project dit jaar!
U kunt per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen.
Stem op dit project
Er is een bevestigingsmail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in de mail om uw stem definitief uit te brengen.