Bekijk de andere projecten

Exasun – HoogenDoorn & Vd Knaap

Zonnedak

Stem op dit project

Informatie

330 zonnepanelen
25 kWp geïnstalleerd vermogen
23.000 kWh energieproductie per jaar
135 m2 oppervlakte
Nieuwbouw
Zevenhuizen, Nederland
2020
Enkele woning
Exasun | Wienerberger
Dak
Indak | Zonnedakpan
Zwart/donkerblauw
Opaak
Standaardmaten
BIPV-T: Nee

In het kort

Een moderne vrijstaande woning uitgerust met Exasun/Wevolt X-Roof. Een glas-glas BIPV systeem dat met slechts 5 onderdelen volledig dakvullend is tegelijk dezelfde levensduur heeft als een dak. Dat is pas duurzaam.

Galerij

In detail

Een moderne, vrijstaande woning die volledig uitgerust is met Exasun/Wevolt X-Roof. Een BIPV systeem dat gebruik maakt van kleine glas-glas zonnepanelen die als leien gelegd worden om zo de meest efficiënte dakvulling te hebben. Met slechts 4 andere componenten wordt een volledig dak gelegd, bestand tegen regen, wind en vuur, met de levensduur van een dak.

Door de vele 45° hoeken in het dak, net als bij de dakkapel blijft er weinig ruimte over voor zonnepanelen met standaardafmeting. Die panelen worden bovendien steeds groter wat veel ruimte onbenut laat, wat leidt tot laag vermogen met alle esthetische gevolgen van dien.

Door de zonnepanelen integraal als BIPV systeem te ontwerpen, houden we de installatie simpel, snel, efficiënt en mooi.

Breng je stem uit

Elk jaar wordt er een BIPV Publieksaward uitgereikt voor het project die door de bezoekers van de BIPV Nederland website wordt gekozen als favoriete project. Door jouw e-mailadres in te vullen, breng jij jouw stem uit voor dit project. Let wel op, jouw stem telt maar voor één project dit jaar!
U kunt per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen.
Stem op dit project
Er is een bevestigingsmail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in de mail om uw stem definitief uit te brengen.