Bekijk de andere projecten

Groen opgewekt – Zeijen (Assen)

Zonnedak

Stem op dit project

Informatie

80 zonnepanelen
6,4 kWp geïnstalleerd vermogen
Nieuwbouw
Assen, Nederland
2021
Enkele woning
Groenopgewekt B.V.
Dak
Indak | Zonnedakpan
Zwart/donkerblauw
Opaak
Maatwerk
BIPV-T: Nee

In het kort

Een hellend groen sedum dak in combinatie met een indak zonnepanelen systeem (BIPV) heeft een prettige bufferende werking voor warmte en hemelwater en draagt zo bij aan een prettig binnenklimaat.

Galerij

In detail

Renovatie bestaand dakpannen dak!

Een hellend groen sedum dak in combinatie met een indak zonnepanelen systeem (B.I.P.V) heeft een prettige bufferende werking voor warmte en hemelwater en draagt zo bij aan een prettig binnenklimaat. Daarnaast versterkt het de biodiversiteit rond de woning.

‘Een BIPV-systeem (indak zonnepanelen) heeft naast de functie van zonnepaneel ook een bouwkundige functie, bijvoorbeeld waterkering. Kijkend naar je Total Cost of Ownership (TCO) van een heel dak, dan blijkt al snel dat de kosten voor BIPV-systeem bij een slim ontwerp concurrerend is voor zowel de aannemer als eindklant”, stelt GroenOpgewekt.

Breng je stem uit

Elk jaar wordt er een BIPV Publieksaward uitgereikt voor het project die door de bezoekers van de BIPV Nederland website wordt gekozen als favoriete project. Door jouw e-mailadres in te vullen, breng jij jouw stem uit voor dit project. Let wel op, jouw stem telt maar voor één project dit jaar!
U kunt per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen.
Stem op dit project
Er is een bevestigingsmail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in de mail om uw stem definitief uit te brengen.