Bekijk de andere projecten

GSE Integration – Gildenhof Dronten

Zonnedak

Stem op dit project

Informatie

667 zonnepanelen
220 kWp geïnstalleerd vermogen
Nieuwbouw
Dronten, Nederland
52.54, 5.72
2021
Woningbouw - wijk(en)
GSE Integration
Dak
Indak | Dakvullend
Zwart/donkerblauw
Opaak
Standaardmaten
BIPV-T: Nee

In het kort

Hier zijn 29 woningen gebouwd waar sfeer en duurzaamheid perfect zijn gecombineerd. De huizen wekken evenveel (of meer) energie op als nodig is voor het huis en het huishouden.

Galerij

In detail

Onlangs hebben wij, in opdracht van Breman Hasselt, het project “Gildenhof in Dronten” afgerond en opgeleverd. Het project is ontwikkeld door IJsselland Ontwikkeling B.V. en gerealiseerd door bouwbedrijf De Bruin-Putten B.V.
Hier zijn 29 woningen gebouwd waar sfeer en duurzaamheid perfect zijn gecombineerd.

De huizen wekken evenveel (of meer) energie op als nodig is voor het huis en het huishouden.
In de Gildenhof wordt dit bereikt door de woningen te voorzien van een goede isolatie en slimme installaties met een eigen energieopwekking.

Alle woningen zijn door Dutch Solar Systems B.V. voorzien van maar liefst 23 zonnepanelen, welke geïntegreerd in het dak zijn opgenomen.

Door de slimme oriëntatie van de woningen hebben alle woningen een zuid-tuin en kunnen de zonnepanelen op de daken optimaal zon vangen.

Breng je stem uit

Elk jaar wordt er een BIPV Publieksaward uitgereikt voor het project die door de bezoekers van de BIPV Nederland website wordt gekozen als favoriete project. Door jouw e-mailadres in te vullen, breng jij jouw stem uit voor dit project. Let wel op, jouw stem telt maar voor één project dit jaar!
U kunt per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen.
Stem op dit project
Er is een bevestigingsmail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in de mail om uw stem definitief uit te brengen.