Bekijk de andere projecten
Genomineerd

Hermans Technisolar – Woning Amsterdam

Zonnedak & Zonnegevel

Stem op dit project

Informatie

45 zonnepanelen
8 kWp geïnstalleerd vermogen
6.000 kWh energieproductie per jaar
42 m2 oppervlakte
Nieuwbouw
Monnikskapstraat 78, Amsterdam, Nederland
2023
Enkele woning
Hermans Technisolar
Dak | Gevel
Dakvullend
Geventileerde gevel
Zwart/donkerblauw
Opaak
Maatwerk
BIPV-T: Nee

In het kort

Prachtig voorbeeld van een unieke rijtjeswoning in Amsterdam die volledig bedekt is met zonne-energie. Zowel de volledige dichte geveldelen als het platte dak zijn voorzien van ultra Black Powerglaz panelen.

Galerij

In detail

BIPV in optima forma! Uniek rijtjeswoning, waarbij werkelijk elk bruikbaar oppervlak voorzien is van fraaie ultra full black glas/glas panelen. De panelen zijn volledig op maat gemaakt en middels een blind verlijmd montagesysteem op de gevel en doorlopend over het platte dak aangebracht. Met een totaal geïnstalleerd vermogen van 8000Wp, waarbij er een mooie verdeling is qua opbrengst vanwege de gevel en de platdak opstelling. Het is nauwelijks te zien dat er zonnepanelen zijn toegepast maar toch zie je dat het een speciale gevel is waar goed over nagedacht is. Onze Powerglaz zonnepanelen zijn geleverd in 4 verschillende maten en zijn vervaardigd uit 2 lagen gehard glas van elke 4mm. Prachtig ontworpen door de eigenaar van het huis zelf, die architect is.

Breng je stem uit

Elk jaar wordt er een BIPV Publieksaward uitgereikt voor het project die door de bezoekers van de BIPV Nederland website wordt gekozen als favoriete project. Door jouw e-mailadres in te vullen, breng jij jouw stem uit voor dit project. Let wel op, jouw stem telt maar voor één project dit jaar!
U kunt per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen.
Stem op dit project
Er is een bevestigingsmail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in de mail om uw stem definitief uit te brengen.