Bekijk de andere projecten
Genomineerd

Wienerberger – Nieuwbouw vrijstaande woning met Wevolt X-Tile

Zonnedak

Stem op dit project

Informatie

108 zonnepanelen
7 kWp geïnstalleerd vermogen
6.500 kWh energieproductie per jaar
48 m2 oppervlakte
Nieuwbouw
Helden, Nederland
51.314688,5.9918152
2023
Enkele woning
Wienerberger | Ekowood Woonconcept | Lucius.nu
Dak
Indak
Zwart/donkerblauw
Opaak
Maatwerk
BIPV-T: Nee

In het kort

In nieuwbouwwijk Weidebos in het Limburgse Helden staan sinds kort een aantal moderne en duurzame Ekowood woningen, gebouwd van duurzaam geproduceerd hout, natuurlijke en grotendeels herbruikbare bouwmaterialen. Een van die woningen is voorzien van Wevolt X-Tile zonnepanelen van Wienerberger.

Galerij

In detail

In Helden, Limburg, staat een moderne Ekowood woning in de Weidebos-nieuwbouwwijk, voorzien van duurzame X-Tile zonnepanelen van Wienerberger. Deze modelwoning voor Ekowood Houses heeft een Wevolt Energiedak met X-Tile panelen, geïntegreerd met Actua 10 EB dakpannen voor een strakke uitstraling. De lokale productie en 30-jarige product- en vermogensgarantie maken de Wevolt X-Tile panelen een van de meest circulaire in Nederland. Dit project benadrukt een verantwoorde keuze, optimale dakbenutting en esthetische waarde voor een energieneutrale woning met een goed geïsoleerde gebouwschil. Eigenaar Luc Vroemen: “Elk dak is uniek en vraagt om een zonnestroominstallatie op maat. Voor deze duurzame woning was een Building Integrated Photo Voltage-systeem met Wevolt X-Tile zonnepanelen een prima keuze. De voordelen van zonne-energie, maar wel met een esthetische uitstraling. Lees het hele verhaal op: https://www.wienerberger.nl/referentie/nieuwbouw/nieuwbouw-vrijstaande-woning-weidebos-helden.

Breng je stem uit

Elk jaar wordt er een BIPV Publieksaward uitgereikt voor het project die door de bezoekers van de BIPV Nederland website wordt gekozen als favoriete project. Door jouw e-mailadres in te vullen, breng jij jouw stem uit voor dit project. Let wel op, jouw stem telt maar voor één project dit jaar!
U kunt per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen.
Stem op dit project
Er is een bevestigingsmail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in de mail om uw stem definitief uit te brengen.