Bekijk de andere projecten
Genomineerd

Zonnecomfort B.V. – Hillegersberg Rotterdam

Zonnedak

Stem op dit project

Informatie

115 zonnepanelen
6,7 kWp geïnstalleerd vermogen
5.500 kWh energieproductie per jaar
120 m2 oppervlakte
Nieuwbouw
Rotterdam, Nederland
2023
Enkele woning
Zonnecomfort B.V. | Velux
Dak
Indak
Gekleurd
Opaak
Maatwerk
BIPV-T: Nee

In het kort

Klant wenst fraaie (liefst terracotta) zonnepanelen, tevens integratie met nieuwe Velux dakramen, ook voorbereiden op de toekomst zonder salderen.

Galerij

In detail

Samen met de klant is de opbrengst van de gekozen terracotta panelen afgestemd op het jaarlijkse gebruik van kWh. Doordat wij met SolarEdge werken was het mogelijk om voldoende m2 geschikt dakvlak (voor- en achterzijde van de woning) te kunnen benutten. Daarnaast hebben wij gelijk opslag van zelf opgewekte kWh aangeboden. Dit systeem is ook toegepast.

Doordat wij met Velux samenwerken en gebruikmaken van gecertificeerde montagepartners bij het samenstellen van het projectteam, zijn ook de dakramen (voor- en achterzijde) volgens de voorgeschreven voorwaarden toegepast en blijft de fabrieksgarantie van zowel de terracotta zonnepanelen als de Velux dakramen gehandhaafd.

Deze woning heeft geen standaard dakvorm en daardoor moest de onderconstructie ook worden afgestemd op de nieuwe dakbedekking en het aantal benodigde m2. Wij zorgen voor voldoende ventilatie van de panelen, dit zodat ook extra warme dagen de opbrengst optimaal blijft.

Breng je stem uit

Elk jaar wordt er een BIPV Publieksaward uitgereikt voor het project die door de bezoekers van de BIPV Nederland website wordt gekozen als favoriete project. Door jouw e-mailadres in te vullen, breng jij jouw stem uit voor dit project. Let wel op, jouw stem telt maar voor één project dit jaar!
U kunt per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen.
Stem op dit project
Er is een bevestigingsmail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in de mail om uw stem definitief uit te brengen.