Bekijk meer nieuwsberichten

Welkom aan onze nieuwe partner, Flexipol!

31 januari 2019

Sinds kort heeft BIPV Nederland een nieuwe partner: Flexipol. Onder de lijfspreuk “Denkbaar wordt maakbaar” ontwikkelt en produceert Flexipol spraakmakende architectonische gevels. Als basismateriaal wordt gebruik gemaakt van vezelversterkte composieten.

De grootste kracht van composieten ligt in het extreem lage gewicht in combinatie met de hoge sterkte. Daarnaast zijn de panelen gemakkelijk (3D) te vormen en zijn er legio afwerkingen mogelijk. De opbouw van de panelen wordt speciaal voor uw project bepaald, zodat het eindproduct exact aansluit met uw wensen. Flexipol is hierin uw partner van ontwikkeling tot montage en productie.

De meest recente innovatie is een composiet gevelbekleding wat energie opwekt  – zonder in te leveren op design! Dit wordt gedaan door dunne film zonnecellen te verwerken in de huid van het composiet.

Dat betekent: geen ontsierende zonnepanelen aan uw gevel. De zonnecellen worden met een bijzonder uiterlijk (of zelfs onzichtbaar) verwerkt in de gevel. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie over deze toepassing!