Bekijk meer nieuwsberichten

ZigZagSolar ziet kansen in de Verenigde Arabische Emiraten

26 februari 2020

ZigZagSolar heeft eind 2018 kennis gemaakt met de daadkracht van Collin Fernandez uit Chennai in India. Collin heeft ZigZagSolar geïntroduceerd in de Emiraten en aangetoond dat ZigZagSolar een bijzonder goede oplossing biedt voor de energievraagstukken in de Arabische gebouwde omgeving.

Op basis van de marktvraag heeft ZigZagSolar een product ontwikkeld dat een verbeterde opbrengst aan zonne-energie biedt, die koude en hitte buiten houdt en dat ongewenste zonnestraling buiten houdt. Een perfect en comfortabel zicht naar buiten door de raampartijen blijft. Dit nieuwe product heeft de interesse in het Midden-Oosten en Noord-Afrika gewekt (MENA regio).

ZigZagSolar is in januari op uitnodiging een week bij de World Future Energy Summit bij Climate Innovation Exchange (CLIX) in Abu Dhabi geweest en heeft daar veel partijen uit de MENA-regio kunnen spreken.  Daarnaast is ZigZagSolar in februari op uitnodiging bij de Technology Innovator Pioneers Summit (TIP) in Abu Dhabi geweest en heeft met leiders van Abu Dhabi en van Adnoc mogen spreken.

Het team is trots op de waardering die zij ontvangt uit de Emiraten. De markt van de Emiraten staat bekend als bijzonder veeleisend. Men wil uitsluitend met de allerbesten wil werken. De Emiraten hebben zichzelf hoge ambities opgelegd met betrekking tot verduurzaming van gebouwen en juist daar heeft het team van ZigZagSolar unieke competenties opgebouwd. De verwachtingen zijn hooggespannen.